MØD FOLK / Peace Monday

Peace Monday

Peace Monday besøger vi ikke hjemme, men ved hendes vejside butik med genbrugstøj. Den har hun lånt penge i et SIND projekt til at starte, og nu kører den forrygende. 
 
"Butikken ligger jo lige her overfor et hospital, og folk kommer jo tit så hurtigt afsted på hospitalet, at de ikke får sengetøj med, så det sælger jeg meget af," smiler Peace.
 
Hun arbejder faktisk også på hospitalet, og hun har en lille lejlighed som hun deler med sin søn og datter derovre. Manden, som er psykisk syg, bor lige nu for sig selv langt oppe i bjergene, hvor han passer deres meget lille landbrug. Peace forsørger nu sin familie.
 
"Min store dreng skal afsted på univeristietet her efter sommerferien, og det er jo dyrt. Godt nok er det et stats universitet, men han skal jo have tøj, bøger, et sted at bo og en seng. Vi arbejder alle hårdt for ,at børnene kan få det lidt lettere i livet end jeg har haft."
 
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed | Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup - Danmark | Tlf.: +45 35 24 07 50 | landsforeningen@sind.dk