OM OS / Kim Rattenborg

Kim Rattenborg

Jeg hedder Kim Rattenborg og måtte efter en årrække på arbejdsmarkedet som konsulent indenfor EDB / IT gå på førtidspension på grund af en alvorlig psykisk sygdom. Efter en langvarig indsats både personligt og behandlingsmæssigt fik jeg overskud til et efterhånden omfattende engagement i foreningen Sind, som arbejder for at forbedre forholdene for de psykisk syge og deres pårørende i Danmark.

Min interesse for det internationale arbejde i Sind førte blandt andet til deltagelse i konferencer i Grækenland, Luxembourg, Finland og Skotland samt projektarbejde i Kosova. De senere år har jeg været tilknyttet projektet i Uganda og deltaget i 2 besøg, hvor vi mødte patienter og pårørende i organisationen og i lokalområder forskellige samarbejdspartnere.

Samarbejdet med MHU ligger mig meget på sinde og jeg har i en kritisk fase sikret kontinuiteten i projektet. Personligt har jeg mange interesser udover udviklingsarbejde og psykiatri bl.a. psykologi, videnskab, samfundsforhold, politik, film, musik og især mine venner og familie.

 
Uganda
:
CAPTCHA Image
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed | Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup - Danmark | Tlf.: +45 35 24 07 50 | landsforeningen@sind.dk